martes, 10 de enero de 2012

Cultural Areas 1-2 Xuventú Sanxenxo

Triste derrota na Lomba no primeiro encontro da segunda volta. A Cultural Areas recibia na casa o Xuventú Sanxenxo, último clasificado e sen coñecer a victoria dende facia 13 xornadas, mesmo asi ante unha Cultural completamente dormida e torpe conseguiron sacar os tres puntos da Lomba, basandose nun simple fútbol forza e patadón.

No último cuarto de hora do primeiro xogo o Sanxenxo conseguia os dous goles que lle darian a victoria despois dun xogo ata o momento aburrido. No segundo tempo a Cultural Areas non tubo reacción, só nuns minutos no cal conseguiu silva reducir diferenzas, pero despois máis do mesmo, partido cheo de faios, torpezas e anti-fútbol por ambos equipas sen case ocasións, o fin 1-2 e os do Salnés levanse os tres puntos.

En canto as bancadas A Lomba rexistrou unha notable entrada para o primeiro partido do ano, cun pequeno grupo de siareiros do Sanxenxo que non eran moito pero moi animosos durante todo o encontro. Pola nosa conta, boa animación no segundo tempo aínda que a Cultural non deu reaccionado, na salida do descanso soltamos un pouco de nitrato no medio de canticos para ter esperanza dunha remontada.

Esta derrota nos mete en postos de descenso, para o próximo encontro visitamos o lexano e dificil campo das Somozas.