lunes, 17 de febrero de 2014

Boiro 4-2 Cultural Areas

No centro Gran afluenza de afección areán en Boiro.

Quinta derrota seguida do Areas

O Cultural Areas sumou na xornada de onte a quinta derrota consecutiva ante o Boiro nun encontro de moitas alternativas e na que o conxunto de Fonsi Valverde pagou moi cara a expulsión de Carlos Pereira ó comezo da segunda metade.
Víctor Besada agarra a un jugador del Boiro.

Ata quedar cun xogador menos sobre o campo, o conxunto de Ponteareas mostrou unha das mellores versións das últimas semanas e adiantouse no tanteador por medio de Cañi ó cuarto de hora de partido e o tanteador non se moveu ata despois do descanso.

A segunda metade comezou con moito movemento. Padín, no terceiro minuto, devolveu as táboas ó tanteador e Cuadrado, dous minutos máis tarde, superou a Mackay. O dianteiro, que comenza a supera os problemas físicos, puxo de novo en vantaxe ó Areas.

Neste punto remataron as boas noticias para os de Fonsi Valvede. Na xogada seguinte, Carlos Pereira viu o segundo cartón amarelo e deixou ó seu equipo en inferioridade. Deste xeito, dez minutos máis tarde chegou a igulada por medio de Iván González e, con vintecinco minutos por xogar, a derrota dos branquiazuis era cuestión de tempo.

O terceiro tanto local, obra de Hugo Soto, chegou pouco despois e xa no tramo final, Moure pechou o partido.

Con esta derrota, a quinta consecutiva, o Cultural Areas, penúltimo, afúndese un pouco máis na táboa e agora está a tres puntos da zona de permanencia.

Boiro:
Mackay, Alló, Javier Pérez (Armental, min. 48), Casais, Rendo, Pedro García (Iván González, min. 59), Rubén Márquez (Moure, min. 72), Bendaña, Padín, Juan Vidal, Hugo Soto.
Cultural Areas:
Adrián, Samu, Sito, Cañi, Bruno, Fonseca, Carlos Pereira, Víctor Besada (Pichi, min. 63), Cuadrado, Juan Feijóo (Couso, min. 71), José Arenas.
Goles:
0-1, min. 16: Cañi; 1-1, min. 48: Padín; 1-2, min. 50: Cuadrado; 2-2, min. 62: Iván González; 3-2, min. 68: Hugo Soto; 4-2, min. 81: Moure.